Ontmoet het team

People who care

Ons team is opgebouwd uit mensen die geloven dat hoop en steun helpen veerkracht te vinden om zich aan nieuwe omstandigheden aan te passen.

Het kern team van icaretoshare doet dit project voor de post cancer community in hun vrije tijd. Er zijn experts aangesloten, zoals een gepensioneerd huisarts, die de post cancer community lang dienstbaar was. Er zijn cyber security experts aangesloten, evenals experts op het gebied van digitale oplossingen in de medische wetenschap en platform industrieën.

Sofie van Londen, algemeen directeur

Sofie van Londen, algemeen directeur

In mijn werk als advocaat in de tech en high tech sectoren zie ik veel commercieel gebruik van persoon gerelateerde data. Ik wil mensen helpen controle terug te geven over hun gegevens. Gelukkig ben ik de mensen van het team tegengekomen. We gaan er samen voor. Kanker verandert je leven wezenlijk en er is veel moed en veerkracht nodig om een nieuwe draai te vinden, voor alle betrokkenen. Meer aandacht is nodig voor dat aanpassingsproces. Inleven, delen, respect en luisteren verbreden de horizon en dan komt er ruimte voor het nieuwe. Met de aangeboden oplossing kan dat nu ook veilig en dus gezond online. Zo maken we met elkaar een betere toekomst.

Elena Turskaya, IT specialist & data analysis

Elena Turskaya, IT specialist & data analysis

Mijn werk in wetenschappelijk en farmaceutische onderzoek, dat ik al ruim 20 jaar doe, ligt in het verlengde van mijn passie: door ziekte kwetsbare mensen helpen.

Voor mij is het overduidelijk dat naast medicijn het voor gezondheid van belang is dat je je geborgen voelt in een gemeenschap, die steunt met raad en daad.

Daarom ben ik heel enthousiast om aan die combinatie te werken bij icaretoshare, waarbij we inzichten over welzijn terugkoppelen aan de wetenschap en de kwaliteit van leven van mensen die behandeld zijn tegen kanker helpen verbeteren, ook in sociale zin.

Pat Meghani, marketing & communicatie

Pat Meghani, marketing & communicatie

Al meer dan 25 jaar creëer ik heldere marketingcommunicatie en merkstrategieën die waarde creëren. Ik werk vanuit een persoonlijke visie om positieve impact te genereren waar mensen en organisaties kunnen floreren. Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe waardevol en belangrijk het is om een netwerk van dierbaren om je heen hebben die je helpen veerkracht en moed te vinden. Ik ben dan ook verheugd om deel uit te maken van dit gepassioneerde team van veranderaars, die de visie delen om een vertrouwd online ondersteuningsnetwerk te creëren voor mensen met kanker. Een leven veranderend initiatief ter ondersteuning van het holistisch welzijn.

Coen Hoencamp, partner relaties

Coen Hoencamp, partner relaties

In de afgelopen jaren heb ik met mijn vorige bedrijf mij verdiept in de wereld van mensen die kanker hebben gehad en bijzondere gesprekken gevoerd met voormalige kankerpatiënten, hun naasten en de medische professionals en instanties daaromheen.

Een wereld in beweging met veel ontwikkelingen op het medische- en technische vlak. Maar er is ook een andere kant, een niet-medische kant die gaat over de psychische, sociale en maatschappelijke aspecten rondom kanker.

De impact hiervan is groot. Neem bijvoorbeeld de angst en de onzekerheid om alles wat komen gaat bij patiënten. Het verdriet en het gevoel van machteloosheid bij de naasten. Artsen en verpleegkundigen die dag in dag uit op scherp moeten staan.

In combinatie met de grote verantwoordelijkheid die iedereen voelt om het maximale te doen is de druk over de hele linie groot.

Ik geloof dat dit veel doet met de mens achter de patiënt, die kan wel wat extra support gebruiken. Met name als het gaat om de (effecten van) niet-medische aspecten, want die raken toch vaak – onbedoeld – ondergesneeuwd. En vooral ook als het gaat om de uitdagingen die spelen in de jaren na kanker, want juist dan is de weg naar de juiste zorg vaak moeilijker te vinden.

Daarom ben ik zeer enthousiast dat we deze community icaretoshare aan het oprichten zijn met creatieve en betrokken mensen.

Lotte Nijkamp, communicatie & design

Lotte Nijkamp, communicatie & design

Als designer met een sterke communicatieachtergrond werk ik graag voor startups met een maatschappelijk doel. Hoewel ik zelf gelukkig gezond ben, ben ik meerdere keren in aanraking gekomen met kanker en heb ik er zelfs een van mijn beste vrienden aan verloren. Tijdens haar strijd was ik een van haar supporters. Ik heb heel goed ervaren hoe belangrijk dit contact en deze ondersteuning voor haar was. Hoe zwaar ook de mentale strijd van deze ziekte is. En hoe belangrijk het is dat je de ruimte hebt om hierover te praten. Met mensen die er voor je zijn, die je kunnen opvrolijken, maar ook mensen die je begrijpen (omdat ze helaas in dezelfde situatie zitten). Ik ben dan ook trots om deel uit te maken van dit initiatief.

Edsel Wouters, technicus

Edsel Wouters, technicus

Het leven voor en na ernstig ziek te zijn geweest is compleet anders. Familie, vrienden en dierbaren geven enorm veel hoop, energie, staan voor je klaar en luisteren naar je verhalen. Het praten met iemand die iets soortgelijks heeft meegemaakt geeft je een enorme rust. Simpelweg omdat je weet dat hij of zij je exact begrijpt. De kleine details die je voorheen niet hebt meegemaakt of nooit op hebt gelet, maar waar je elke dag mee te maken hebt. Je kijk op de wereld is compleet veranderd. Daarom vind ik het fijn en belangrijk te kunnen bijdragen aan een communicatie platform waarin mensen elkaar kunnen vinden. Elkaar kunnen vinden in alle rust en privacy. Want pas in een veilige omgeving in gesprek met een lotgenoot kun je je verhaal pas echt kwijt, wetende dat hij of zij je echt begrijpt. Wetende dat niemand je verhaal zal afluisteren, verkopen, of gebruiken voor commerciële doeleinden. In de wetenschap dat niemand je zal uitlachen of anderszins belachelijk zal maken door wat je ervaart. Al geeft het maar een heel klein beetje rust, dan voel ik me toch dankbaar iemand een heel klein beetje te hebben geholpen.

SK, veiligheid

SK, veiligheid

De tweede expert veiligheid werkt bescheiden achter de schermen. Hij behoort tot de top van de security wereld, we zijn dan ook zeer trots dat hij ons adviseert. Hij waakt over ons zodat we een werkelijk veilige omgeving creëren, net als zijn hond dat doet voor hem. Hij draagt de community een warm hart toe en vindt het idee van icaretoshare zeer sympathiek.

Vrijwilligers & Ambassadeurs

Vrijwilligers

Draagt u icaretoshare een warm hart toe en zou u willen bijdragen? Dan horen we dat uiteraard graag. We zijn op zoek naar vrijwilligers.

Ambassadeurs

Ambassadeurs van icaretoshare zijn (ervaring)expert op een relevant gebied en hebben daarin een behulpzaam netwerk. Wilt u ambassadeur worden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, heeft u interessante feedback of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u!

icaretoshare_logo

Middenweg 14
1217HV Hilversum

06-40563953
info@icaretoshare.org