Sharing is caring

icaretoshare sharing plek

Degenen die kanker hebben gehad, hebben in de besloten icaretoshare community de mogelijkheid terug te geven aan de wetenschap over side effects, adverse events en late effects. Uiteraard gebeurt dit anoniem. Om deel te nemen vindt er eenmalig een verificatie van uw diagnose plaats. Deze wordt niet bewaard en is niet naar u persoonlijk te herleiden.

De icaretoshare sharing plek is in aanbouw.

Deel uw feedback met ons

Hartelijk dank dat u de tijd neemt om onze pilot website te verkennen.

Wij kunnen uw hulp gebruiken bij het verder ontwikkelen van deze website en onze community. We zijn erg benieuwd hoe u de site tot nu toe heeft ervaren en welke verwachtingen en wensen u heeft ten aanzien van een online post cancer community. U kunt ons helpen door deze bevindingen met ons te delen via onze enquête. Wij sturen u die graag. Stuurt u ons een mailtje? Dan sturen we u de enquête met instructies hoe u die beveiligd naar ons terug kunt sturen.

Wetenschap helpen

De wetenschap aan inzichten helpen om het leven na kanker te verbeteren

Uit ons onderzoek blijkt dat mensen na kanker graag willen teruggeven aan de wetenschap, zodat meer inzicht ontstaat in de nasleep en daarmee verbetering komt. De wetenschap wil meer inzicht in side effects, adverse events en late effects om behandelingen te verbeteren. De icaretoshare community gaat een integere veilige omgeving bieden voor het online delen van informatie met de wetenschap.

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, heeft u interessante feedback of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u!

icaretoshare_logo

Middenweg 14
1217HV Hilversum

06-40563953
info@icaretoshare.org