Hoe het werkt bij icaretoshare

Verbinding

icaretoshare verbindt mensen die kanker hebben gehad en hun dierbaren op een veilige en vertrouwde digitale plaats, voor ondersteuning, delen en leren. Mensen zijn eraan gewend geraakt om online in contact te zijn en veel vinden dat fijn. Bovendien is het in omstandigheden van fysieke distantie niet goed mogelijk elkaar helpen op locatie en biedt online contact een alternatief.

icaretoshare zorgt ervoor dat er een online community voor u is, waarbij privacy en gezamenlijk vertrouwen het uitgangspunt is. Gegevens worden end-to-end versleuteld verzonden en opgeslagen en alleen de gebruiker heeft de sleutel.

Tevens vinden wij het belangrijk dat ons platform onafhankelijk is en blijft, zodat keuzevrijheid echt is en niet geleid. En dat deelnemers op het platform constructief, oprecht en respectvol zijn. Onze Code of Conduct is leidend voor bijdragen van deelnemers.

Meedoen

Het is makkelijk om mee te doen. De chat is er al. U kunt zich hier aanmelden. Het forum is er nog niet, maar wij laten het u graag weten wanneer het er is. Meldt u hier aan.

Gratis

Voor de post cancer community is gebruik van het platform gratis. Tot nu toe hebben we geheel zelfstandig, zonder externe financiering dit concept uitgewerkt, marktonderzoek gedaan en deze pilot website gemaakt. Het is het resultaat van donaties van geld en tijd van het team.

Voor verdere bouw van het platform zijn we opzoek naar meer donaties, zonder belangenverstrengeling. Wilt u bijdragen of heeft u daar idee├źn voor, wij horen dat graag!

Het is de bedoeling dat op den duur icaretoshare kostendekkend is. De wetenschap die informatie krijgt van icaretoshare zal lidmaatschapsbijdragen leveren daarvoor. Verder zullen professionals en aanbieders van producten op het publieke gedeelte een lidmaatschapsbijdrage leveren.

Contact

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, heeft u interessante feedback of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u!

icaretoshare_logo

Middenweg 14
1217HV Hilversum

06-40563953
info@icaretoshare.org